Pengiklanan Di Instagram Nakbebel

Klik sini untuk pengiklanan di Twitter Nakbebel

Terima kasih berminat untuk dapatkan khidmat pengiklanan daripada kami.

Slot iklan bergambar dan caption, dihasilkan sendiri. Anda bebas menggunakan video atau multiple pictures untuk diiklankan. Setiap slot pengiklanan akan diberikan ruang selama 30 minit sebelum post lain diterbitkan.

Iklan akan bertahan di feed Instagram Nakbebel selama 7 hari kemudian akan dipadam. Tidak dibenarkan mengguna trademark atau logo Nakbebel.

Tag pada gambar hanya dibenarkan sebanyak dua akaun sahaja, tag hanya dibuat atas permintaan. Sediakan gambar dan caption selewatnya sehari sebelum posting. Penggunaan ayat yang tidak bersesuaian akan di olah kembali tanpa perbincangan lanjut.


Berikut adalah senarai harga untuk pakej yang ditawarkan.

1. Pakej bergambar dan caption (termasuk video)

Pakej ini pengiklanan terus ke feed instagram nakbebel mengikut berbentuk gambar/video serta caption. Konten dihasilkan oleh anda sendiri. Harga mengikut unit/slot yang dibeli, setiap unit/slot berbeza harga mengikut kuantiti setiap pembelian. Sediakan konten sehari awal sebelum masa diterbitkan.

1 Slot = RM200
3 Slot = RM570
5 Slot = RM900
7 Slot = RM1,100
12 Slot = RM1,800

2. Pakej Instagram Story

Pakej ini merupakan pengiklanan melalui post instagram story di akaun nakbebel berbentuk gambar/video. Anda boleh meletakkan link (swipe up), tag akaun sebanyak 2 akaun instagram sahaja. Tulisan tambahan sila edit terlebih dahulu.

1 Slot = RM80
3 Slot = RM220
5 Slot = RM320
7 Slot = RM420
12 Slot = RM600

3. Sponsored Caption

Pakej pengiklanan ini merupakan ayat tajaan iklan di bahagian caption quote Nakbebel. Minimum quote Nakbebel sehari akan diterbitkan sebanyak 10 quote. Anda boleh memilih untuk melanggan setiap satu atau terus dapatkan khidmat tajaan selama sehari. Berikut adalah harga yang ditawarkan.

Untuk harga mengikut bilangan quote.
1 unit = RM40
5 unit = RM180

Untuk harga mengikut hari
1 hari = RM280
3 hari = RM750
5 hari = RM1,300Pembayaran

Penetapan slot perlu di dahului dengan pembayaran penuh mengikut slot yang anda inginkan. Anda boleh buat pembayaran melalui,

Bank Maybank – 5627 5968 4798
Akaun tersebut atas nama BANG BEL NETWORK.


Cara Pembayaran

1- Lakukan pembayaran melalui no akaun yang diberikan.

2- Ketika membuat pemindahan wang online, sila masukkan ruangan ‘reference’ dengan nama akaun instagram anda supaya mudah untuk dikesan. Simpan resit bayaran dan hantar ke whatsapp ketika membuat penetapan slot iklan anda.

3- Tetapkan tarikh dan masa yang anda ingin iklan di terbitkan mengikut slot kosong dalam jadual yang diberikan.

4- Whatsapp bukti pembayaran dan tetapan waktu penerbitan iklan anda ke nombor berikut 017 678 8530. Atau klik sini untuk terus ke whatsapp kami jika anda melayari browser menggunakan smartphone.

KLIK UNTUK TERUS WHATSAPP KAMI


Jadual

Berikut adalah jadual penetapan slot iklan di instagram Nakbebel. Dimaklumkan, jika waktu yang anda inginkan telah bertanda warna hijau, bermakna slot tersebut telah dimiliki. Dapatkan slot yang masih belum bertanda apa-apa, selepas pembayaran dibuat, slot akan menjadi milik anda.


Advertisements