Pengiklanan Di Twitter Nakbebel

Klik sini untuk pengiklanan di Instagram Nakbebel

Terima kasih berminat untuk dapatkan khidmat pengiklanan daripada kami. Tujuan tawaran ini hanya untuk mengiklankan tentang produk atau servis anda sahaja. Setiap konten dari segi gambar mahupun penulisan adalah dari hasil ciptaan anda sendiri. Tidak dibenar menggunakan nama atau trademark Nakbebel untuk ciptaan konten promosi anda.

Tawaran pengiklanan mengikut slot, setiap slot akan diterbitkan sebanyak 1 kali dan bertahan selamanya di Twitter Nakbebel. Setiap slot mempunyai jurang sebanyak 30 minit sebelum penerbitan iklan lain dan setiap 30 minit mempunyai 2 slot pengiklanan.

Anda dibenarkan untuk mohon iklan secara RT, Quote RT atau tweet dari akaun Nakbebel.


Berikut adalah pakej yang ditawarkan.

Pakej RT/Tweet:
1 Slot = RM50
8 Slot = RM300
20 Slot = RM550


Pembayaran

Anda boleh buat pembayaran melalui,

Bank Maybank – 5627 5968 4798
Akaun tersebut atas nama BANG BEL NETWORK.

Cara Pembelian
1- Lakukan pembayaran melalui no akaun yang diberikan.
2- Ketika membuat pemindahan wang online, sila masukkan ruangan ‘reference’ dengan nama akaun twitter anda supaya mudah untuk dikesan.
3- Tetapkan tarikh dan masa iklan yang anda ingin diterbitkan.
4- Whatsapp bukti pembayaran, waktu penerbitan iklan serta nama Twitter anda melalui Twitter DM (direct message).
5- Jika anda tidak memiliki akaun twitter, boleh Whatsapp ke nombor berikut, 017 678 8530 atau klik pada link ini untuk terus tetapkan slot penerbitan iklan anda.

Whatsapp Jika
Anda Tiada Akaun Twitter

Berikut adalah jadual untuk anda lihat slot yang masih kosong. Kotak berwarna biru mewakili 1 slot pengiklanan telah ditempah, setiap 30 minit dimuatkan dengan 2 slot iklan.